V zdravom tele zdravý duch

Práve “doba covidová” otvorila možnosti skúseným, ale aj začínajúcim fitness trénerom, keďže počas obmedzeného pohybu a lockdownov ľudia nielenže upadali do depresií, zároveň však začali naberať na váhe.

Ak máte dostatočný kapitál, pokojne si prenajmite priestory, vybavte ich všetkým potrebným náradím a hor sa na predaj permanentiek! V opačnom prípade tu máte ešte druhú možnosť, a tou je online koučing, kedy môžete pokojne pracovať aj z pohodlia domova a pýtať si takzvané predplatné.

Vzdelávanie

Prišli sme do doby, kedy sa takmer aj doktorát dá získať pomocou kurzov. Nech už je to kurz BOZP, cudzieho jazyka, vodičského oprávnenia alebo osobnostného rastu, ľudia sa chcú vzdelávať v akejkoľvek oblasti - pretože ľudská zvedavosť, ale aj túžba po rozšírených možnostiach uplatnenia sa na trhu práce.

Nájdite si niečo, v čom naozaj vynikáte a využite to (nielen) vo svoj prospech! Samozrejme, nezabúdajte na príslušnú akreditáciu a ohlásenie živnosti.

Copywriting

Vôbec nezáleží na tom, či ste ako študent vynikali v slovenčine alebo či dokážete napísať list podľa slovenskej technickej normy. V prvom rade je potrebná znalosť marketingu, a to do jeho hĺbky, ktorá nie je každému veľmi po chuti.

Na druhej strane, azda neexistuje biznis, ktorý by bol jednoduchý. Preto zatnite zuby a začnite ešte dnes! Pretože je rozdiel povedať si “jedného dňa” a “deň jeden”.

Prenajímajte

Nezáleží na tom, či sa rozhodnete pre prenájom mobilných kontajnerov, investičnej nehnuteľnosti alebo stajne pre kone, jednoducho povedané, akýkoľvek prenájom predstavuje zisk.

V roku 2024 je najistejšie investovať práve do nehnuteľností, pričom až 95 % Slovákom banky hypotekárny úver na vlastné bývanie neschvália - a práve v tú chvíľu sa obrátia na vás.

Život v luxuse

Tvorba webových stránok

Čoraz viac ľudí prichádza na to, že istota zamestnania už dávno nie je to, čo bývala. Práve preto sa drvivá väčšina z nich pokúša o rozbehnutie vlastného biznisu. Tu prichádzate na scénu vy, keďže dnes, či už sa jedná o živnostníka, konateľa spoločnosti alebo korporát, každý podnikavý človek potrebuje mať vlastnú webovú stránku.

Samozrejme, ide o doživotné štúdium, avšak so zabezpečením nadštandardného príjmu po celý zvyšok života.

Repasovanie a servis elektronických zariadení

Žiaľ, ceny najnovších elektronických zariadení, bez ktorých si drvivá väčšina z nás nedokáže predstaviť čoilen jediný deň, neľútostne stúpajú. Z toho dôvodu si ich nemôže dovoliť každý, aby sme boli presnejší, dovoliť si ich môže len drobná menšina na Slovensku.

Spásou sú práve služby, ktoré ponúkajú nielen výkup a predaj repasovaných zariadení, ale aj samotný servis. Ak spojíte príjemné s užitočným, čo tento prípad naozaj predstavuje, vyhrali ste!

Virtuálny asistent

Či už sa jedná o tvorbu reels na sociálnych sieťach, pomoc s gramatickou korektúrou alebo 2D grafikou či analýzou trhu, virtuálny asistent má znalosti z každého rožka troška. Väčšinou sa však jedná o externú spoluprácu, teda na diaľku, pričom vám je virtuálny asistent kedykoľvek ochotný pomôcť.

My síce virtuálnymi asistentmi nie sme, avšak veľmi radi a ochotne vám pomôžeme pri všetkých biznis riešeniach od brandu (reklamné predmety, tlačoviny) cez tvorbu webovej stránky na mieru vašim potrebám až po pútavé texty!

Publikované • Jana Kubíková